Elin C Nordlien

Elin C Nordlien


Vi kjører nå kampanjepris på våre mest populærere ledpaneler. Kun 399,- kr eks mva. Disse gir en jevn og moderne belysning og passer godt i kontorlandskap, møterom, butikker og hoteller. Panelene passer perfekt til t- profil himlinger, men kan også monteres med wire. ..
LED BELYSNING I KJØLESKAP - HVORFOR ER DET LURT?
Ledpærer bruker betraktelig mindre energi for å oppnå samme lysmengde som glødepærer eller tradisjonelle halogenpærer.Ved å bruke LED lys som belysning i for eksempel et kjøleskap eller en fryseboks så unngår man i tillegg at luften innvendig i disse varmes opp mer enn aller høyst nødvendig, noe som igjen bidrar til gode økonomiske fordeler, da det ikke er så mye varm luft som skal kjøles ned når døren lukkes igjen, og man unngår kondens med videre dannelse av rim som resultat. Her er et eksempel fra Eurospar på Skarnes...
Led panelene bytter ut inneffektive lysstoffrør på Statoil stasjon
Våre LED paneler erstatter lysstoffrør på 36W. Lyset blir kraftigere og jevnere slik at varene i butikken blir bedre eksponert. ..
Eurospar på Skarnes satser på LED
Eurospar på Skarnes ved eier Lars Erik Karseth går foran som et godt eksempel i kampen for miljøet. I samarbeid med hovedleverandør Ledia Norge As byttes det nå ut til LED belysning i hele butikken. Det er ingen tvil om at LED belysning er fremtiden, og for miljøet vårt er det mange fordeler ved denne løsningen. Andre fordeler med å velge LED lys i forretninger er at de ikke avgir UV og IR lys og insektene tiltrekkes derfor ikke av lyset. LED lys avgir i tillegg minimalt med varme, noe som er ekstra gunstig i for oppbevaring av frukt/grønt og andre matvarer. Takk til Potten Ska..
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)